Lees hier mensen hun ervaring

Steppen met de familiedag

5 oktober 2023

Een speciale, uitdagende, sportieve activiteit! Bijna alle familieleden stonden op de step. In de buurt gingen we op zoek naar vragen, ook gepersonaliseerde over onze familie. We werden steeds fanatieker. Uiteindelijk kwamen we bezweet en enthousiast terug. Goed geregeld door Joost met reserve steps, een pomp en mobielhouders.

Jeannette

Top kinderfeestje!

24 september 2023

Onze dochter (5) en haar vriendjes hebben een super leuk kinderfeestje gehad bij Joost! Leuke spellen en de gymzaal was versierd met gekleurde vlaggetjes. Joost geeft een duidelijke uitleg en betrekt iedereen bij de spellen. Wij zouden hem zeker aanraden!!

Ilse Bruijn

Super gave spellen en een enthousiaste begeleider.

20 september 2023

Wij hebben met onze basisschool Joost ingehuurd om 2 activiteiten aan te bieden bij ons op kamp. De activiteiten waren lasergamen en bom ontmantelen. Met veel enthousiasme en plezier legden Joost de spellen aan de kinderen uit. Ook tijdens de spellen had hij goed overzicht en zorgden ervoor dat iedereen meedeed. Ik zou Joost zeker nog een keer inhuren!

Puck

Super activiteit

22 juni 2023

Wat een leuke spellen had je georganiseerd! Een gaaf GPS spel met escaperoom en lasergame. Kinderen hebben genoten!

Miranda

Gezellig leuk en dat in een top sfeer

21 juni 2023

Zowel het GPS spel als het lasergamen waren tot in de puntjes voorbereid.

Mijn groep kids heeft een ongelofelijk toffe dag gehad waar ze zeker met veel plezier op terug zullen kijken.

De activiteiten worden ook gegeven in een ontspannen sfeer.

Mike van der Gulik

GPS-tocht en lasergamen

21 juni 2023

Groepsactiviteiten Zaanstreek heeft voor mijn groep 7 een GPS-tocht, lasergamen en boogschieten georganiseerd tijdens ons kamp.

Het materiaal was heel goed, tijdens de GPS-tocht zat er zelfs een surprise einde aan. Dit einde was in de vorm van bommen, die onschadelijk gemaakt moesten worden d.m.v. een geheime code.

De kids waren enorm enthousiast. Door de professionaliteit van Joost nam zijn organisatie ook veel werkzaamheden van de begeleiders uit handen.

Vera Kok

Leerkracht groep 7

OBS Herman Gorter te Zaandam

Vera Kok

Bubbelbal

21 juni 2023

Super leuke middag gehad ter afsluiting van het voetbalseizoen. Joost heeft het top geregeld en ook begeleiding ter plaatse was top! Heel flexibel en meedenkend!

Chantal

lasergamen en seppo lopen

9 april 2023

Teamuitje gehad en dat was super. Lasergamen in school en het team nog nooit zo fanatiek gezien, voor herhaling vatbaar! Alles was prima geregeld.

Stark

Feestje Max

20 maart 2023

De kinderen hebben echt een geweldige middag gehad! Joost is heel flexibel, dus je kan zelf je wensen aangeven. Hij legt aan de kinderen heel duidelijk uit wat de bedoeling is. Alles is top verlopen en we hebben alleen maar blije gezichten gezien. Echt een aanrader!

Hannie Jager

GPS puzzel

28 december 2022

Goed georganiseerde activiteit. Door de afwisseling in het spel was het erg leuk om te spelen en bleef het tot het einde spannend wie er zou gaan winnen.

Joost heeft een goede uitleg gegeven en ons goed begeleid tijdens de opdrachten.

Sanne