GPS speurtocht

Ben je op zoek naar iets totaal anders om te doen met je groep? Ga dan de strijd met elkaar aan tijdens een GPS speurtocht.

De speurtocht kan op elke gewenste plaats gespeeld worden. Ook kan een groep zelf bepalen hoe ze zich verplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld wandelend, fietsend en eventueel zelfs op de step. Je kunt deze activiteit zo ontspannen of intensief maken als je zelf wilt. 
Heerlijk in de rustige natuur spelen, of juist al spelend meer zien van een bepaalde stad? Het kan allemaal!

Tijdens de tocht beantwoorden de groepen binnen de afgesproken tijd zoveel mogelijk vragen uit verschillende categorieën. Enkele voorbeelden zijn; algemeen, dieren, eten en drinken, muziek, geschiedenis… Om sommige vragen te beantwoorden moet een stukje muziek geluisterd worden of een filmpje gekeken worden.
Ook moeten de deelnemers op verschillende manieren antwoorden; er zijn multiple choice vragen, open vragen, koppel-opdrachten en foto-opdrachten.

Om het spel tussendoor een extra impuls te geven verschijnen er zo nu en dan zogenaamde ‘flitsopdrachten’. Het team dat deze opdracht als snelst kan voltooien scoort hiervoor extra punten.

In een live scorebord is te volgen hoe goed je het doet met je team.
Lukt het jouw team om bovenaan te eindigen?