De leukste gymzaalspellen

Krijg jij nooit genoeg van de leukste en grootste spellen tijdens de gymles? Speel deze spellen dan nogmaals tijdens je kinderfeestje, met al je vriendjes en vriendinnen! 

Alle spellen worden veilig en verantwoord gespeeld onder leiding van een vakleerkracht gymnastiek.

Je kunt kiezen uit de volgende spellen:

Apenkooien:
Door slecht opletten van de apenverzorger zijn de apen ontsnapt. De apenverzorger mag niet naar huis voordat de apen terug gevangen zijn. Lukt het jou om de beste apenverzorger te worden en alle apen terug te vangen?

Verstoppertje:
Ben jij iemand die gek is op verstoppertje? Dan is dit spel echt wat voor jou! Om het spel nog spannender te maken, kunnen we het spel zelfs in het donker spelen. Lukt het jou om stiekem van plek naar plek te sluipen? Lukt het jou om niet gezien te worden door de zoeker? En ben jij zelf een goede zoeker?

Boer-en-kwajongens:
De boer en boerin hebben last van kwajongens. Ze spelen op het land van de boer en vertrappen zijn gewassen. 
Tijdens dit spel proberen de boer en boerin samen met de waakhond te zorgen dat de kwajongens van hun land verjaagd worden.

Het James Bond spel:
Tijdens dit spel proberen de smokkelaars zoveel mogelijk punten te scoren. De James Bonds en de Ballenrapers proberen dit te voorkomen door de smokkelaars af te gooien terwijl ze de smokkelroute lopen. 
Lukt het jou om met je team de meeste punten te scoren?

Tien tellen in de rimboe:
De zoeker speelt een wedstrijd tegen de aapjes uit de rimboe. De aapjes proberen steeds om ongezien weer even in het midden te komen en vervolgens op tijd weer verstopt te zitten wanneer de zoeker weer mag kijken. 
De tijd om je te melden en weer te verstoppen wordt steeds korter.
Tot hoeveel tellen in de rimboe kunnen jullie komen?